Farbriek Aanbieden kado

Afscheid meester Fabriek de Burcht in Spijk

SPIJK – Leerlingen, leerkrachten en ouders van cbs de Burcht in Spijk hebben eind vorige week afscheid genomen van van meester Tseard Fabriek.

Fabriek gaat nu werken in Friesland, op een school voor speciaal onderwijs. De hele dag vierde de school feest. Eén kind zei: eigenlijk is het helemaal geen feest, want meester gaat weg!” Zo is het ook, natuurlijk.

Meester Fabriek werd op zijn afscheidsdag door alle leerlingen en ouders welkom geheten. De kinderen stonden hem op te wachten met slingers en ondertussen klonk het Fries volkslied. Daarna zongen ze nog een afscheidslied.

Fabriek heeft kunnen genieten van toneelstukjes uit alle groepen. Er werd gedanst, gezongen, Villa Achterwerk werd nagedaan en groep 7/8 deed ‘The voice of meester Fabriek.’

Na deze voorstelling werden de kinderen op patat getrakteerd. `s Middags konden de kinderen genieten van een toneelstuk met (een nep-) meester Fabriek in de hoofdrol en daarna werd het afscheidscadeau aangeboden. Aansluitend vond er een receptie plaats.

Fabriek was interim-directeur op de Burcht en is hier anderhalf jaar werkzaam geweest. Erik Stam, ook directeur van cbs de Vore in Delfzijl, wordt de nieuwe directeur.

Artikel geplaatst door Bram Noordhuis op 26-02-12 20:18.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg Eemsbode via:
Advertentie
Advertentie
Advertentie